холодильні шафи будова прилади автоматики правила експлуатації.
холодильні шафи будова прилади автоматики правила експлуатації.
Холодильне устаткування закріплюється наказом директора підприємства за певним робітником, який стежить за його правильною експлуатацією та технічним станом. Холодильне устаткування установлюють у приміщенні, в якому є вентиляція і температура повітря не перевищує 35°С, на мінімальній відстані від стін або іншого устаткування не менш, як 100 мм і так, щоб на нього не падали прямі сонячні промені. Перед початком роботи перевірити чистоту устаткування та його справність зовнішнім оглядом та вмиканням холодильної машини. Під час роботи: 1. Знати правила експлуатації даного устаткування. 2. Бути обережним при роботі з ножем, правильно його тримати, передавати.
Білет 2. 1. Назвіть холодильні камери, їх будову, правила експлуатації. Панелі камер мають заливну теплову ізоляцію, зовні камери облицьовані металопластом, всередині та підлога алюмінієм. Панелі одна з одною з’єднані ексцентриковими стяжками, а для забезпечення надійної ізоляції між ними вкладено прокладки із профільної гуми.Камери холодильна середньотемпературнамКХС-1-4,0 і КХС-1-4,0-02у них встанолено полиці-решітки із люмінію,які можна регулювати.Холодопостачання здійснюється від моноблокової холодильної машини МХК-1000,розміщений в горі(КХМ-1-4,0)і збоку(КХС-1-4
6. Провітрюють шафи газових плит і приміщення, де вони встановлені. Порядок вмикання плит: 1. Електричні плити: кожну конфорку і жарильну шафу вмикають індивідуальним пакетним перемикачем. Під час розігрівання плити включаються на повну потужність, а потім – на потужність, необхідну для певного технологічного процесу. У плит, оснащених автоматикою регулювання теплового режиму в жарильній шафі, перед запаленням горілки встановлюють стрілку терморегулятора на задану температуру. Процес горіння регулюють за допомогою регулятора повітря. Під час роботи плита повинна знаходитися під постійним наглядом персоналу.
Дані Правила встановлюють вимоги до проектування, будови, виготовлення, реконструкції, монтажу, налагодження, ремонту і експлуатації парових котлів, автономних пароперегрівачів і економайзерів з робочим тиском більше 0,07 МПа (0,7 кгс/см2), водогрійних котлів і автономних економайзерів з температурою води вище 115°С. НПАОП 0.00-1.08-94 Правила устройства и безопасной эксплуатации паровых и водогрейных котлов. Скачать украинскую и русскую версию документа можно здесь. Содержание. Аналогічна сигналізація повинна виконуватись на всі параметри, з яких спрацьовує на зупинку котла автоматика безпеки (прилади безпеки).
Шафи для розстоювання та випікання кондитерських виробів: призначення, будова, правила експлуатації з дотриманням технічних вимог безпеки праці. Правила виставлення температури, часу випікання. Основні її частини, їх призначення та принцип дії, призначення приладів автоматики. Класифікація холодильного устаткування за конструкцією, температурою зберігання, способом охолодження: збірно-розбірні камери для охолодження продуктів, шафи для охолодження продуктів, їх типи, призначення, будова, прилади автоматики, правила експлуатації з дотриманням технічних вимог безпеки праці. Заходи щодо забезпечення надійності роботи та економії електроенергії під час експлуатації холодильного устаткування.
Тема Машини для замісу тіста та збивання продуктів Машини для замісу тіста: характеристика, їх призначення та класифікація, основні частини, будова, принцип роботи, правила експлуатації з дотриманням технічних вимог праці, Універсальні кухонні машини для роботи в кондитерських цехах, Тема Машина для обробки тіста та напівфабрикатів Машини для розкачування тіста: призначення, будова, принцип роботи, регулювання товщини розкачування тіста, правила експлуатації з дотриманням технічних вимог
Холодильні шафи призначені для зберігання, демонстрації і продажу товарів. Вони складаються з охолоджувального об'єму і машинного відділення, яке може розміщуватися над чи під камерою. Правила експлуатації холодильного устаткування. Холодильне устаткування встановлюють у приміщеннях, в яких температура повітря не перевищує 35 0С, на мінімальній відстані від стін або іншого обладнання не менш як 100 мм і так, щоб на нього не падали прямі сонячні промені. В процесі експлуатації холодильного устаткування забороняється: 1. Вмикати холодильну машину в роботу при відсутності заземлення чи наявності несправності. 8. Відмикати прилади автоматики.
Лабораторно-практична робота №6. Вивчення будови,принципу дії, машин та механізмів для просіювання борошна та замішування тіста. Лабораторно-практична робота №7. Вивчення будови, підготовкадо роботи електричних котлів, паро варильних шаф. Лабораторно-практична робота №8. Вивчення будови, підготовкадо роботи. електричних і газових плит, пальників. Лабораторно-практична робота №9. Вивчення будови, підготовкадо роботи електричних сковорід, фритюрниць, шаф длясмаження. Лабораторно-практична робота №10. Вивчення будови та принципу дії кип’ятильників та мармітів для І та ІІ страв.
в. кожухотрубного випарника, приладів автоматики, допоміжних апаратів. Питання 12. З яких пристроїв складається компресорно-конденсаторний агрегат? а. компресора, електродвигуна; б. компресора, допоміжної апаратури, приладів автоматики; в. кожухотрубного випарника, приладів автоматики, допоміжних апаратів. б) шафи холодильні (ШХ); в) прилавки холодильні (ПХ); г) прилавки-вітрини (ПВ) Вивчивши конструкцію холодильної вітрини, правила експлуатації й техніки безпеки, студенти знімають показання температури в охолоджуваному обсязі вітрини. Дані вимірів температури в охолоджуваному обсязі вітрини занести в таблицю 6.1. Таблиця 6.1 - Температура повітря в охолоджуваному обсязі вітрини.
Правила эксплуатации холодильного шкафа КШ-260. По окончании монтажных и наладочных работ холодильную установку сдают по акту в эксплуатацию. Техническое обслуживание холодильных агрегатов осуществляется механиком, в обязанности которого входят: периодическая проверка температурного режима работы установки; регулировка приборов автоматики; проверка герметичности системы; очистка агрегатов от пыли и загрязнений; мелкий ремонт. Запрещается эксплуатировать холодильное оборудование с неисправными приборами автоматики. Холодильная установка должна быть заземлена, а токонесущие части холодильного агрегата закрыты защитным кожухом.
Пекарських шаф. Правила безпеки при експлуатації устаткування. ЛІТЕРАТУРА. 1. Беляев М.И. Оборудование предприятий общественного питания:в 3-х.Т3 Тепловое оборудование/ -М.Экономика,1990,-559с. 1. Номенклатура, призначення, будова та правила експлуатації: - жарильних шаф; Пекарських шаф. Правила експлуатації та техніки безпеки. Перед увімкненням печі необхідно перевірити її санітарний стан, справність заземлення та справність апаратури керування. Установити лімб терморегулятора на необхідну температуру, ввімкнути піч на сильне нагрівання, при цьому загоряються сигнальні лампи.
При експлуатації холодильного устаткування: - завантаження охолоджуваного об'єму холодильного устаткування здійснювати після пуску холодильної машини і досягнення температури необхідною для зберігання продуктів; - кількість завантажуваних продуктів не повинна перевищувати норму, на яку розрахована холодильна камера - електродвигунів, приладів автоматики не закриті кожухами; - холодильні машини не мають захисного заземлення або занулення металевих частин, які можуть виявитися під напругою при порушенні ізоляції; - закінчився термін чергового випробування і перевірки ізоляції електропроводів і захисного заземлення або занулення устаткування
Правила эксплуатации холодильного шкафа. Если вы хотите, чтобы холодильный шкаф работал как можно дольше и не разочаровывал вас в процессе эксплуатации, то обязательно изучите инструкцию к нему и соблюдайте требования безопасности. В данной статье мы приведем общие рекомендации по использованию, свойственные для всего холодильного оборудования. Шкаф холодильный, инструкция по приемке и эксплуатации. При покупке холодильного шкафа обязательно осмотрите его еще в магазине. Если компания осуществляет адресную доставку, то при получении полностью распакуйте устройство и осмотрите его на наличие ви
Для безпечної експлуатації торгового холодильного устаткування треба виконувати низку вимог. Холодильники, шафи, прилавки, вітрини, збірнощитові камери слід встановлювати в сухих приміщеннях, що добре провітрюються. Якщо збірна камера встановлена в приміщенні, то віддаль від неї до стелі та стін має бути не меншою 0,5 м, а ширина дверей приміщення – не меншою 1,4 м. Двері камер повинні виходити в тамбур чи коридор шириною, не меншою 1,4 м. Оптимальний і безпечний режим роботи торгового холодильного устаткування забезпечують прилади автоматики. Холодильний агрегат і щит управління повинні бути заземленими.
Тут найдется полное раскрытие темы -Ремонт холодильного обладнання, Загружено: 2012-09-01. .3 Прилади та устаткування для ремонту холодильного обладнання. .4 Документація майстерні. Розділ 2. Технічна характеристика приладів для зберігання і замороження продуктів. 2.5.1 Будова холодильної шафи. 2.5.2 Двері-ущільнювачі. 2.5.3 Агрегати компресійних холодильників.
Під час експлуатації холодильних установок слід керуватися «Правилами будови і безпечної експлуатації аміачних холодильних установок» або «Правилами будови і безпечної експлуатації фреонових холодильних установок». Протигази марки КД і апарати типу АСВ зберігають в шафах зовні машинного (апаратного) відділення, поряд з вхідними дверима, протигази КД – в машинному (апаратному) відділенні, біля входу, а також в коридорі (вестибюлі), прилеглому до холодильних камер з безпосереднім охолодженням, і у виробничих цехах, де встановлено технологічне устаткування з безпосереднім охолодженням. Оптимальний і безпечний режим роботи торгового холодильного устаткування забезпечують прилади автоматики.
В холодильних машинах за допомогою приладів автоматики підтримується заданий температурний режим в камері і режим работи холодильної машини, контролюються і реєструються регульовані величини, забезпечується сигналізація про досягнення параметрів і захист від аварій. Автоматизація дозволяє понизити витрати на експлуатацію холодильної машини за рахунок економії електроенергії, води, сприяє збільшенню термінів зберігання харчових продуктів, зменшенню їх втрат і, збереженню поживної цінності. В частково автоматизованих холодильних машинах прилади автоматики виконують тільки деякі операції, наприклад контроль і захист. Режим роботи в цьому випадку регулюється механіком вручну.
Білет 2. 1. Назвіть холодильні камери, їх будову, правила експлуатації. Панелі камер мають заливну теплову ізоляцію, зовні камери облицьовані металопластом, всередині та підлога алюмінієм. Панелі одна з одною з’єднані ексцентриковими стяжками, а для забезпечення надійної ізоляції між ними вкладено прокладки із профільної гуми.Камери холодильна середньотемпературнамКХС-1-4,0 і КХС-1-4,0-02у них встанолено полиці-решітки із люмінію,які можна регулювати.Холодопостачання здійснюється від моноблокової холодильної машини МХК-1000,розміщений в горі(КХМ-1-4,0)і збоку(КХС-1-4
Комментарии
Отправить комментарий